BLOOM'S HEERLEN

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 105 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bloom's Heerlen. Meer weten? Ontdek meer

19 aug 2022 om 20:52 Wederom heerlijk! En nog nooit zo’n warme bezorgmaaltijd ontvangen.
6 aug 2022 om 21:04 Zeer snelle levering! Burger was zeer divers (ten opzichte van overige restaurants) en heeft lekker gesmaakt. Zoete aardappelschijfjes waren helaas wat afgekoeld toen ze aankwamen, maar deed weinig af aan de smaak!
26 jul 2022 om 20:01 Heeeerlijke burgers en side dishes! Wij bestelden diverse burgers (plus groente chips, sweet potatos, en drankjes), sneden ze in delen, en zo kon het hele gezin van diverse burgers smullen en zijn/haar favoriet kiezen voor een volgende keer :D
20 jul 2022 om 21:43 Het is wat duurder maar het smaakt echt heerlijk! Goed verzorgd en een goede bezorgtijd 40 min is wel normaal met alles klaar maken en eventueel nog meer bestellingen. Ik zal hier zeker nog eens bestellen.
14 jul 2022 om 21:52 The hello darkness burger geprobeerd. Ik kan niet anders zeggen dat deze heerlijk heeft gesmaakt! Met de side dish (groente chips) en een verkoelend drankje (Elderflower) maakt dit de maaltijd altijd compleet. Top! Blooms is een aanrader!!
13 jul 2022 om 20:17 Ik heb een heerlijke burger gegeten! Vol van smaak, niet te zout of vol met smaakmiddelen, maar gewoon lekker. De burger vulde; ik zat niet propvol. De zoete aardappel schijfjes waren heerlijk gegrild. Lekker smeuïg en vol van smaak! AANRADER!!!
10 jul 2022 om 20:28 Het was heel lekker. De burgers waren echt smaakvol bereid. De zoete aardappelschijfjes met knoflooksaus waren ook heerlijk. Alles was mooi op tijd geleverd. Alleen een beetje prijzig, maar de kwaliteit was ook goed. Dus kan ik mee leven!
24 jun 2022 om 18:59 Eerste keer besteld bij Bloom’s en zeker voor herhaling vatbaar; de bezorgster was vriendelijk, bestelling op tijd en het eten en drinken was heerlijk!
23 jun 2022 om 8:12 Het eten werd netjes op tijd bezorgd en zag er heel mooi uit met de bloemetjes! En die dip bij de aardappeltjes is en blijft m’n favoriet, heerlijk!
21 jun 2022 om 13:29 Smaakte super
19 jun 2022 om 12:47 Wederom een heerlijk maal! Dit keer met een geweldige salade, die de burger compleet maakt. Altijd mooi verpakt en snel bezorgd. Ga zo door!
16 jun 2022 om 20:14 Heerlijke vegan burgers! Voor herhaling vatbaar!