BLOOM'S HEERLEN

Recentebeoordeling


5 sterren uit 174 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bloom's Heerlen. Meer weten? Ontdek meer

1 mrt 2024 om 21:39 Echt super lekkere burger. Had grote portie groente chips erbij en dit was een oprecht grote portie! Echt een aanrader.
24 feb 2024 om 19:49 Heerlijke burger. Enige minpuntje is dat de granola al door de yogurt zat waardoor die iets week was.
17 feb 2024 om 19:49 Heerlijke en verrassend grote burgers (firetail, bloom & centaur burger besteld). Alle waren rijkelijk belegd en met veel zorg bereid. Ben zelf niet vegan maar het smaakt beter dan menig vleesburger! Laat je niet tegenhouden het eens te proberen.
16 feb 2024 om 20:33 Hele lekkere burgers vol smaak. We misten wel een patat optie op het menu. Heerlijk :)
31 jan 2024 om 21:00 Ik ben zelf geen veganist, maar als een vleeseter kan ik zeggen dat deze burgers echt absoluut super zijn!
1 dec 2023 om 17:41 Great for the people who don't eat meat
27 nov 2023 om 16:01 Buffer was heerlijk helaas wat afgekoeld
24 nov 2023 om 23:37 Zoals altijd weer heel goed! Beste burgers in Heerlen en omstreken. De salade en andere extra’s waren ook top. Bedankt weer!
21 okt 2023 om 20:04 Something different to try, worth it!
13 okt 2023 om 8:20 Lekker mooi verpakt vriendelijke bezorger Voor herhaling vatbaar
12 okt 2023 om 20:10 Heerlijke burger!! Supersnelle bezorging ook
21 sep 2023 om 20:12 Goed eten, goede bezorging, niks te klagen. Binnenkort nog eens bestellen!